Alla inlägg den 17 mars 2018

Av Monicka - 17 mars 2018 22:50

Naturligtvis har vi fått en vattenläcka just när det regnar och blåser som värst. De har varnat för storm i natt och det gungar bra i husbilen. Det känns nästan som när vi låg ute med båten. Vi började med en kastrull för att ta emot det inkommande vattnet men har bytt till tvättbaljan för natten. Vi hoppas på uppehåll imorgon så vi kan leta fram var läckan finns.

Av Monicka - 17 mars 2018 17:16

En småmulen torsdag med lite regn fortsätter vi färden från Águilas till Fuengirola.

Men när vi väl är framme så visar sig solen och vi kan ta en kvällspromenad till stan längs strandpromenaden.

Igår var det skönt så det fick bli frukost ute. Vi hade många platser att välja på när vi kom och har gott om plats. Kanske det beror på att många hittat andra ställen att stå på då campingens vara eller ickevara är på tapeten igen. Ena dagen ska den läggas ned och det ska bli ett köpcenter på platsen. Andra dagen ska den byggas ut med pool osv.

Här i Fuengirola finns många aktiviteter och igår var vi tillsammans med Gittan på Club Nordico och spelade en variant av rysk roulette.

Många vinnare av vin

Även jag hade lite tur för en gång skull.

Här ligger Club Nordico.

Av Monicka - 17 mars 2018 17:01

Många rätter att välja mellan och gott smakade det :)

Av Monicka - 17 mars 2018 16:36

För tredje gången besöker vi Águilas och bor för andra gången på camping Bellavista. Det är en liten trevlig camping men man får inte ha för stor husbil/husvagn för platserna är ganska små och det är trångt på campingen. Här har vi umgåtts med vännerna Bea och Thomas som vi träffade på förra resan. Vi var nere på stan och åt på restaurang Pimiento ,tillsammans med dem och ett par andra svenskar som bodde på campingen , som rekommenderas på Tripadvisor. Jörgen och jag bestämde oss för att testa kaninen och levern vilket smakade mycket bra. Miljön och servicen var väldigt bra.

Vädret var lagom för några långpromenader både till stan och längs stranden.

Det finns en stor ställplats alldeles i närheten men många väljer att fricampa.

Utsikt från stranden mot stan.

Precis bredvid campingen finns en restaurang med mycket prisvärd meny, 10 euro för fyra rätter med dryck. Själva restaurangen är nästan som ett museum med en massa gamla prylar och möbler. Tyvärr lite mörkt för att ta några bra bilder.

Tavla på damernas.

Ovido - Quiz & Flashcards