Alla inlägg den 11 maj 2017

Av Monicka - 11 maj 2017 21:57

Vi lämnade inte Kolding förrän kl.12 idag på grund av ett mindre kaos. Först letade vi resultatlöst frenetiskt efter vårt ACSI-kort som på något sätt försvunnit. När vi bestämt oss för att åka kom vi på att vi kanske måste visa registreringsbeviset vid överfarten av Stora Bält vilket vi fick göra förra gången. Tror ni vi hittade det ?? Nej även det är borta, hur det nu kan försvinna. När jag sedan försökte logga in på Brobizz , som vår transponder är kopplad till, så lyckades inte det heller. Efter ett samtal till Brobizz i Danmark så fick vi veta att den i alla fall skulle fungera. Över Stora Bält gick det bra utan registreringsbevis.

Det byggs mycket nytt runt Köpenhamn .

Nu är vi snart i Sverige.

Vi kom fram till Limhamn och småbåtshamnen strax före 17 och då var hamnkontoret stängt. Det tog ett tag innan vi hittade rätt till ställplatsen.Det är fortfarande många båtar som inte sjösatts och platserna som finns att tillgå är inte på samma ställe som i somras när vi var här. Men här har vi en underbar utsikt över hamnen.

Kväll i Limhamn. Ja Sverige är vackert men kallt!!!! Hoppas värmen snart kommer hit. Imorgon ska vi träffa vänner vi lärt känna under resans gång. Det ska bli så roligt att träffas igen och dela våra erfarenheter.

Ovido - Quiz & Flashcards