Alla inlägg den 10 april 2018

Av Monicka - 10 april 2018 18:42

Ja nu har vi kommit in i april och vädret har verkligen varit skiftande. Men 1:a april var vädret strålande när vi gick bort till El Hornillo för att lyssna på ett band vars medlemmar kom från lite olika europeiska länder.

Denna man gästspelade och var den som grundade bandet för många år sedan. Ove eller kanske Uwe heter han. Han visste vad han gjorde och rösten har han definitivt kvar.

Det var inte fullsatt men vi som var där njöt i solskenet och av musiken. Vissa mer än andra...och av annat...

Ville man inte sitta ute gick det bra att lyssna på musiken eller kanske spela boll!?

Även musikerna behövde släcka törsten.

Vi ser nya saker varje dag under våra långa promenader.
Lök som växer på långa rader, potatis som skördas och växter som blommar med mera...

Getter som har lunchrast ute på korianderfältet.

Eftersom Jörgen var förkyld och jag fått känning av ischias bestämde vi oss för att inta min födelsedagslunch hemma. Det blev dessutom inomhus då det var väldigt blåsigt och inte så varmt. Hade inte förväntat mig annat väder, brukar vara snöstorm eller regnoväder när jag fyller år. Riktigt aprilväder vill säga...
Men det smakade bra med egenlagad gambas pil-pil och lite Cava till det.

I förrgår engagerades alla våra grannar på campingen i att vi inte hade någon el helt plötsligt. Personal hade tillkallats och drog ur o satte i sladdar. Förklaringen kom så småningom, vår induktionsplatta hade lagt av. Så igår blev det en promenad till Pino electricidad för att inhandla ny induktionsplatta.

Idag är det riktigt ruskväder med regn och stormbyar så vi håller oss inne i husbilen. Vi läser tittar på dvd och stickar (Monicka ).

Ovido - Quiz & Flashcards